Menu

Schildklierdiagnose en -behandeling in Ukkel, Brussel

Essentieel orgel in termen van esthetiek

De schildklier is een essentiële klier voor het lichaam.

Het is het energiecentrum van ons lichaam.

Wanneer het te weinig werkt ( hypothyreoïdie ), verschijnen er tekenen zoals vermoeidheid, gebrek aan dynamiek, behoefte aan vele uren slaap, barbesnoeiingen in de middag, gewichtstoename, droge huid of vroegtijdige veroudering.

Wanneer het te veel werkt ( hyperthyreoïdie ), zijn de manifestaties: nervositeit, angst, tremoren, hartkloppingen, afvallen.

Over het algemeen kunnen bloedtesten gemakkelijk hyperthyreoïdie detecteren.

Aan de andere kant zijn ze middelmatig om hypothyreoïdie onder de aandacht te brengen.

We kunnen daarom klinische tekenen van hypothyreoïdie hebben met strikt normale bloedtesten.

Als u een van deze symptomen hebt, zou het nuttig zijn om een meer grondige schildklierfocus te hebben , inclusief gespecialiseerde raadpleging, bloedopwerking, tests van de schildklier en voedingsexpertise.

Met al deze informatie is het mogelijk om schildklierafwijkingen te markeren die kunnen worden behandeld met natuurlijke of hormonale methoden.

FOTO'S

Zelfs als veel foto's van resultaten getoond worden op veel websites, de orde van geneesheren in België verplicht ons die niet meer te laten zien, reden waarom u er hier geen kunt bekijken. Daarentegen, tijdens de consultatie zult u veel foto's kunnen bekijken om u een idee te geven van de kwaliteit van ons werk.

Zie ook :