Menu

Hormonale therapie voor de menopauze in Ukkel, Brussel

Gebruik natuurlijke methoden voor een harmonieus evenwicht

De hormonale stoornissen die optreden tijdens de menopauze zijn vaak synoniem met opvliegers, osteoporose, huidveroudering, verminderd libido of gewichtstoename.

En toch is het mogelijk om al deze symptomen aanzienlijk te verbeteren, door een therapeutische strategie aan te nemen die is aangepast aan elke situatie, en niet noodzakelijkerwijs het nemen van hormonen vereist.

We moeten eerst, maken een grondige bloed en het hormonale evenwicht, voedingswaarde deskundigheid en de schildklier en bot evaluatie.

Met al deze informatie kunnen we vervolgens een "inventaris" objectief maken en bepalingen voorstellen met betrekking tot uw problemen, waarbij, indien mogelijk, een natuurlijke benadering wordt gevolgd.

Alles om een harmonieus evenwicht te bereiken dat volwassenheid, joie de vivre en rust combineert.

FOTO'S

Zelfs als veel foto's van resultaten getoond worden op veel websites, de orde van geneesheren in België verplicht ons die niet meer te laten zien, reden waarom u er hier geen kunt bekijken. Daarentegen, tijdens de consultatie zult u veel foto's kunnen bekijken om u een idee te geven van de kwaliteit van ons werk.

Zie ook :